MAX973HD Skins

1. Oversigt

Funktionen til ændring af skin tillader dig at ændre skin-designet (skærmdesignet) på MAX973HD, f. eks. baggrundsmønstret. Yderligere skin-designs er til rådighed på “www.clarion.com”.

Regnbue

Regnbue

Giugiaro

Giugiaro

2. Download skin-data

2.1. Kontroller systemversion

Der er to typer af skin-data afhængigt af systemversionen af MAX973HD. Før du downloader data, så undersøg versionen ved at følge den nedenstående procedure.

1. Tryk

1. Tryk "General"

2. Rul ned til tredje side

2. Rul ned til tredje side

3. Tryk

3. Tryk "Info."

4. Kontroller systemversionen.

4. Kontroller systemversionen.

2.2. Download skin-data

3. Kopi af data

Unzip skin-data

Alle skin-data er komprimeret i zip-filer, og du skal pakke dem ud på din pc, før du kopierer dataene til et SD-kort.

<b>Unzip skin-data</b>
Alle skin-data er komprimeret i zip-filer, og du skal pakke dem ud på din pc, før du kopierer dataene til et SD-kort.

Kopiering af skin-data til et SD-kort

Skin-dataene vil blive pakket ud i mappen ”SkinChange”, som består af en mappe og fire filer. Venligst kopier denne til roden (hovedbiblioteket) på dit SD-kort.

* Mappen "SkinChange" skal kopieres til roden (hovedbiblioteket) på SD-hukommelseskortet.

* Lav ikke om på filstrukturen. Hvis du laver om på strukturen, filformat eller filnavne, vil de nødvendige data ikke være til rådighed.

[Filstruktur]

SkinChange

 →003 or 004

  →bmp_bgimg_mylist.bmz

  →readme.txt

  →Substance.skn

<b>Kopiering af skin-data til et SD-kort</b>
Skin-dataene vil blive pakket ud i mappen ”SkinChange”, som består af en mappe og fire filer. Venligst kopier denne til roden (hovedbiblioteket) på dit SD-kort.
* Mappen [Filstruktur] SkinChange  →003 or 004   →bmp_bgimg_mylist.bmz   →bmp_skin_icon.bmp   →readme.txt   →Substance.skn" border="0" />

4. Installer skin-data

a) Slå tændingen til på bilen.

b) Åbn frontpanelet efter at AV-navigationssystemet er startet.

c) Indsæt SD-kortet i AV-navigationssystemet.

d) Installer skin-dataene i overensstemmelse med den følgende procedure.

1. Tryk

1. Tryk "Next page"

2. Tryk

2. Tryk "Import Data"

3. Tryk

3. Tryk "Import"

4. Vælg skin-billede.

4. Vælg skin-billede.