[NX501E/NZ501E] Instruktioner för programuppdatering för Bluetooth

1. Förberedelser

1.1. Förbered ett tomt microSD-kort på minst 128 MB.

1.2. Ladda ned filen "Latest_BT_Update(3.30.4).zip" till din dator. En mapp skapas med namnet "SW_Update".

■Latest_BT_Update(3.30.4).zip (3.59MByte)

1.3. Extrahera filen och kopiera mappen "SW_Update" till microSD-kortet.

2. Uppdatera (NX501E-skärmarna nedan är desamma som i NZ501E.)

2.1. Stäng av strömmen till NX501E genom att trycka länge på volymknappen. Stäng av strömmen till NZ501E genom att trycka länge på MENU-knappen.

2.2. Sätt i microSD-kortet i NX501E.

2.3. Tryck på volymknappen på NX501E tills du ser skärmen nedan. Tryck på MENU-knappen på NZ501 tills du ser skärmen nedan.

2.4. Tryck på "PRESS HERE TO UPDATE".

<b>2.4.</b> Tryck på

2.5. Tryck på "OK".

<b>2.5.</b> Tryck på

2.6. Det här är uppdateringsskärmen. Det tar omkring tre minuter och fyrtio sekunder att slutföra uppdateringen.

<b>2.6.</b> Det här är uppdateringsskärmen. Det tar omkring tre minuter och fyrtio sekunder att slutföra uppdateringen.

3. Bekräfta resultatet

3.1. Tryck på MENU-knappen.

3.2. Tryck på ikonen för telefonläge.

<b>3.2.</b> Tryck på ikonen för telefonläge.

3.3. Tryck på ">"-knappen längst ned till vänster på skärmen.

<b>3.3.</b> Tryck på

3.4. Kontrollera att versionen uppdaterats korrekt till HW200-SW323.

<b>3.4.</b> Kontrollera att versionen uppdaterats korrekt till HW200-SW323.